Nieuwe bank....

Alweer?!!!! 
Ja: alweer: we hebben een nieuwe bank. Ik wilde toch eigenlijk graag een lichte bank.... Toen we hier gingen wonen hadden we eventjes eerst geen bank. Want we moesten eventjes wachten op de zwarte Keys bank die ik besteld had bij Home Stock. Toen ie er was en de muur inmiddels behangen was met ook heel donker Kate Moss behang (van BN wallcoverings) was de hoek wel meteen weer eg donker geworden. Zonde. Want het huis is in de winter al niet zo licht. Dus vanaf toen al kon ik alleen maar denken aan een lichte bank. Mari wilde zijn studio (van Soundsright) restylen en ze kregen er een gedeelte bij wat ingericht moest worden. Of ik dat wilde doen. Ja, natuurlijk! En ze hadden ook een nieuwe bank nodig, dus dat kwam nog eens goed uit! De zwarte bank is dus naar Amsterdam Noord gegaan! 

Thuis hebben we nu een hele lichte crème kleurige (niet helemaal witte) bank. Weer model Keys van Home Stock, omdat ik nou eenmaal echt fan ben van deze plofbank. We hebben meteen de inrichting van de woonkamer maar weer eens omgegooid. Waarom niet? En de lichte zithoek is nu heel gezellig. De donkere muur met behang komt nu ook mooier uit de verf met de tafel ervoor, vind ik. 
En weer zit ie natuurlijk heerlijk! Deze favoriete bank! Ook in deze lichte kleur! 

Handig he om, net als je een baby hebt en een kleuter die vaak z'n boterham op de bank eet, een witte bank te nemen! We gaan het zien! We hebben de bank iig behandeld en geïmpregneerd met goed spul wat ook te koop is bij Home Stock! Dus daarmee hopen we dat het lukt!

Liefs, Sanne 

2 reacties:

Blog Archive

 

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★