Ouders van nu....

Ik sta in de "zwanger special" van Ouders van Nu. Toen ik 37 weken zwanger was kwam er een fotografe en een styliste langs bij ons thuis om een shoot te fotograferen van de babykamer en mij in de babykamer met m'n dikke buik. 

Helaas begon ik rond die tijd in mijn zwangerschap ook behoorlijk wat vocht vast te houden, dus voelde ik me niet echt bepaald mooi.... Maar toch vond ik het wel leuk om zelf ook met de buik op de foto te gaan en dit te laten vastleggen. 

Toch altijd leuk: door een goeie fotografe vastgelegd worden. En leuk voor Jip later: haar kamertje en haar moeder met haar in haar buik op de foto in een magazine!

Het kamertje werd nog een beetje extra gestyled door een styliste die een aantal hele leuke dingen mee nam voor de shoot. Zoals de octopus knuffel, het knalroze stoeltje en wat knuffeltjes. Die mochten helaas niet blijven staan na de shoot: jammer!! 


De reportage springt er wel echt uit door de roze kleur: heel leuk! Ik ben er wel trots op: de styling en inrichting van het kamertje! 

Gaan jullie de special ook halen? Nu in de winkels! 

Liefs, Sanne 1 reacties:

  1. Hai Sanne ik ben opzoek naar het flamingo behang wat je gebruikt hebt.Volgens mij stond in het artikel dat het bij wallgiant vandaan kwam en dat je een foto daarvoor hebt gebruikt. Waar had je de foto vandaan? Ik zoek me rot maar kan die kleur niet vinden meeste is zacht roze. Ik hoor het graag groetjes jacobine

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive

 

Aanbevolen post

By Sidde....

We hebben een nieuwe bank! Eentje die heeel lekker zit en dat is toch altijd een beetje spannend als je iets online koopt!  Maar: we zijn...

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★