Kitchen make-over....

Toen we vertelden tegen vrienden en familie dat we de keuken wilden verplaatsen, verklaarden veel mensen ons een beetje voor gek. "Hoezo?! Jullie wonen er pas net?! Waarom moet alles nu alweer anders?!" waren veel gehoorde zinnen. Maar: als wij (vooral ik) iets in ons hoofd hebben, gaat het er niet meer uit. Dus: werd de keuken verplaatst. Dit had wel wat voeten in de aarde. We moeten nu namelijk op inductie gaan koken.... 
Maar dat valt me alles mee hoor!Uiteraard plaatste ik de metalen tegels van zocohome weer achter het kookgedeelte.

En ook warm water was wat lastig, dus hebben we een plint boiler geplaatst om wel warm water te hebben. We hebben de keuken een stukje ingekort, anders zou het niet gaan passen. Een gedeelte wat we eraf gehaald hebben (1 lade stuk zeg maar) hebben we in een soort kast gemaakt onder de trap. 

We plaatsten een oud vintage raamkozijn op het werkblad van de keuken als een soort afscheiding tussen de keuken en de bank.Zoveel ruimer is ons huis zo! De tafel kan namelijk nu helemaal vooraan staan (doordat de keuken daar weg is) en dit schept in het midden zeeën van ruimte. Voor de keuken dus.


Alleen hadden we aan die kant van de kamer geen ruimte meer voor onze smeg koelkast.... Maar ook dat is geen probleem. Want die staat nu te shinen aan de overkant van de keuken, als een opzichzelfstaand designmeubel.
En: het bevalt onwijs goed: onze keuken op deze nieuwe plek. We hadden afgelopen weekend een soort mini housewarming voor wat vrienden. Eten aan tafel aan de voorkant van de woonkamer, in het midden de keuken waar een feestje zich toch vaak naar toe verplaatst en dan daarachter het zitgedeelte met de bank en de openslaande deuren naar buiten waar we een vuurtje in de buitenhaard aangezet hadden. Top!

Liefs, Sanne

2 reacties:

 1. Ik vind het altijd zo grappig dat wanneer je iets wilt veranderen in je huis, anderen mensen niet persé het eindresultaat zien zoals jij. Jij woont in je huis, dus jij weet wat het beste werkt :) Leuk dat je je keuken hebt verandert! En fijn om te horen dat het zo bevalt.
  https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/meister/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, precies. Is ook zo! Heel blij met deze opstelling zo! Liefs, sanne

   Verwijderen

Blog Archive

 

Aanbevolen post

By Sidde....

We hebben een nieuwe bank! Eentje die heeel lekker zit en dat is toch altijd een beetje spannend als je iets online koopt!  Maar: we zijn...

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★