Van die klusjes....

Er zijn van die klusjes.... Die blijven altijd liggen. Hoe zeer je ook zegt dat je ze gaat doen, op de een of andere manier komt het er niet van. Het heeft geen prioriteit en er zijn altijd belangrijkere dingen te doen als je een koophuis hebt. De plinten leggen is een typisch geval van zo'n klusje dat altijd blijft liggen. Toen we hier kwamen wonen en we de houten vloer legden, hadden we deze houten witte plinten er al bij. Maar het is er toen nooit van gekomen ze te leggen. Dus zaten we heel lang zonder plinten. 

Nu we de witte laminaat vloer hebben van Ikea, wilden we wel echt graag plinten. Dat maakt een budgetvloer als deze wel net even wat netter en mooier.Mari had geen tijd, ik krijg dat echt niet voor elkaar. Dus belde ik Lex (Lexwoont)! Lexwoont is een enorm handige klusdienst waar je al voor nog geen drie tientjes per maand lid van wordt. Als je een klusje hebt, zoals de plinten leggen, dan bel je ze en komt er iemand langs. Altijd een professional, altijd betrouwbaar: hoe fijn!

Klusjesman Dirk legde de plinten snel en goed. Het ziet er meteen zoveel beter uit! Wat een verschil! Het is een klein verschil, maar doet heel veel met de ruimte. Plinten maken het toch wel af.... Dus: fijn dat we dat nu eindelijk gedaan hebben! Dank je wel Lex!
Liggen er bij jullie thuis ook nog veel van dit soort klusjes te wachten?

Liefs, Sanne


0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Aanbevolen post

By Sidde....

We hebben een nieuwe bank! Eentje die heeel lekker zit en dat is toch altijd een beetje spannend als je iets online koopt!  Maar: we zijn...

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★