Beachy vibes....

Ik heb nogal een haat/liefde verhouding met het strand. Aan de ene kant vind ik het super fijn, Bo kan er lekker spelen in het zand en je hebt er prachtige strandtenten. S'avonds nog even naar het strand rijden en wat eten en kijken naar de ondergaande zon in het glinster water vind ik super fijn. 

Maar dan is er natuurlijk ook nog: naar het strand gaan in de zomer. En in bikini liggen op het strand. Dat vind ik dus super helemaal niks. Ik zit voor geen meter in m'n vel en helaas lukt het me niet echt daar veel aan te doen. Het is een ding waar ik al heel lang last van heb, maar na twee kids en geen puf hebben om te sporten (voornamelijk door de fybromyalgie) voel ik me niet echt top.... Nogal stom.... Maar ik wil er wel graag naar toe blijven gaan, het strand. Maar dan graag wel met een legging aan en de rest van m'n kleding en dan niet zweten doordat het te warm is. Dus met rond de 20/22 graden, zoiets. Dit weekend was het ongeveer zo warm. Ietsje warmer wel, maar het ging: met kleding aan zeg maar. Dus hebben we zaterdag wat gedronken bij Tulum Tulum, een prachtige strandtent in Noordwijk aan Zee. Je kan het bijbehorende beachhouse ook afhuren, voor bruiloften en feesten.

En zondag zijn we s'ochtends met vrienden wezen ontbijten bij Hippie Fish (een prachtige tent in Zandvoort). 

Dus: twee keer strand: twee keer super chill. En twee keer een hele blije Bo die z'n lol op kon met z'n nieuwe schep en emmer en de schelpjes en steentjes die hij vond. Ook al bleek 1 "blauwe vuursteen" die hij vond eigenlijk een opgedroogd stuk kauwgom te zijn.... Ondanks dat, vond hij het er toch geweldig! Wat een luxe om zo dicht bij het strand te wonen!

Liefs, Sanne

2 reacties:

  1. Niet doen hoor! Slecht in je (jeugdig) vel zitten, bedoel ik. Voor je het weet ben je zo oud als ik (50-plusser), zit je wél goed in je vel, maar heb je geen beachbody meer. En is het dit keer wél gerechtvaardigd om in legging en t-shirt op het strand te zitten ;-)


    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aaah, ja ik snap wat je bedoelt. Ik moet er ook niet veel mee proberen te zitten en gewoon genieten van het strand en de lol die de kids hebben daar! Geniet van de zonnige dagen die gaan komen!

      Verwijderen

Blog Archive

 

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★