Slapen in het bos....

Nou, ik was me toch even op een prachtige plek afgelopen week! Wow! Het voelde als "the middle of nowhere" en dat was het ook. 
Maar ook: heel dichtbij Apeldoorn. Daar ligt het huis van Marielle en Michel en hun dochter: Maxime en zoon Antonie.

Wie: Marielle (47), Michel (46), Maxime (19), Antonie (17), hond Sam (8) kat Sjaak (2) en kat Lola (1).
Waar: prachtig vrijstaand huis midden in de bossen met B&B "Slapen in het bos".

Sinds: 2006 


Ik moest eerst een weggetje in waar stond dat ik niet in mocht rijden met de auto. Toch gedaan.... Ik kwam toen op een onverhard weggetje.... Maar volgens de navigatie ging ik echter nog helemaal goed en was ik op een gegeven op mijn bestemming aangekomen. Wat een prachtige locatie zeg! 
Marielle begroette me en we hebben eerst heel gezellig zitten kletsen. Uiteraard heb ik ook de nodige foto's gemaakt van de voormalige boswachterswoning. Ook van de naastgelegen B&B die Marielle runt. Ze zit ontzettend vol dus het loopt als een tierelier. Kan ook niet anders: de plek midden in het bos ziet er fantastisch ingericht uit en heeft alles wat je nodig hebt! Daar gaan we dus zeker deze zomer een nachtje logeren met z'n viertjes!
De LOVE kussens zijn van: Anna + Nina.


 


De "LOVE" lamp is van Sissy Boy en de mooie fluwelen bank is van LOFT.


Hond Sam houdt alles goed in de gaten en is er tijdens de fotoshoot natuurlijk ook gezellig bij.Het eerste wat me opviel toen ik binnen kwam in het huis: wat een licht! Niet gek dus ook dat ze haar huis af en toe beschikbaar stelt als locatie voor bijvoorbeeld fotoshoots.

En de tuin is groot en zonnig! Met veel lekkere plekjes om te zitten.


Boven aangekomen is daar de badkamer, de masterbedroom en de kamers van zoon en dochter.

(Ja, dat is een weerspiegeling van een hoofd in het glas.... Niet schrikken).
Deze toffe tas hebben ze bijvoorbeeld bij Ou Boutique.

En als klap op de vuurpijl mocht ik ook even binnenkijken in de mooie B&B in de tuin in een apart huisje. Marielle heeft het er maar druk mee. De B&B is natuurlijk ook op zondag beschikbaar, dus een ideale luie zondag is voor Marielle niet werken.... Maar ze mag niet klagen en vindt het heel leuk dat zoveel mensen hier graag logeren. En dat ze hier graag logeren, snap ik helemaal. Dus in juli gaan wij er met z'n viertjes slapen!

all pictures: @enstijl

Toen ze hier kwamen wonen hebben ze echt alles van onder tot boven verbouwd. Dit betekende zeven maanden afzien. Ze hebben alles dus verbouwd, maar wel met behoud van de oude details, zoals het glas in lood en in ere herstelde authentieke details, zoals oude deuren en een oude houten vloer die ze legden in huis.

Ik vroeg Marielle wat ze het fijnste vindt aan wonen in het bos. "We zijn 1 met de natuur. Je hoort hier de vogels die je in een woonwijk niet hoort. De herten en de zwijnen lopen om ons huis en we genieten enorm van de rust en de stilte. De plek is zo mooi en geeft zoveel energie. We zijn ons door het wonen in het bos enorm bewust van de seizoenen en de schoonheid van ieder seizoen. Ook regen is hier prachtig! Al geef ik de voorkeur aan zon". Over tien jaar hopen ze dan ook nog steeds op deze mooie plek te wonen. En ik kan me dat helemaal voorstellen! Wat een plek! Fijn vooruitzicht dat ik in juli weer over dat onverharde weggetjes mag rijden en mag slapen in deze droomplek!

Liefs, Sanne


2 reacties:

  1. Wauw ..dit staat zeker op mijn wishlist ! Prachtig ingericht en die rust zou zo fijn zijn ,als je net als wij midden in een centrum wonen ! Mooi gefotografeerd Sanne..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou van de natuur, ga vaak wandelen in het bos.. wat een droomhuis! Wat leuk dat je even binnen mocht kijken. Ik hou van de kussens en de velvet bank in de woonkamer. Heel modern, maar juist heel gezellig door alle andere interieur spulletjes. https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/quickstep/impressive/

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive

 

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★