De Balkon- en Terrasplant verkiezing van het jaar....

Ik heb weer iets gedaan wat ik nooit eerder had gedaan: ik ben jurylid geweest. En wel bij de Balkon-en Terrasplant verkiezing van Mooi wat planten doen! Wat een eer gekozen te worden als jurylid. Met mijn tuintje van 16 vierkante meter moet ik eerlijk zeggen dat ik niet zo ben van het tuinieren, dus ook zeker niet veel weet van planten. Ik weet wel wat ik mooi vindt! En de verhalen van Michel (van de bloemenveiling) die over elke plant wel iets bijzonders te vertellen had en de talenten en eigenschappen omschreef, brachten me bij elke plant weer tot een cijfer. Het was natuurlijk ook niet rot dat terwijl we aan het jureren waren, de lekkerste gerechten geserveerd werd op een mooie plek (Mediamatic) aan het water in Amsterdam. Het was wel erg warm en Mediamatic heeft een soort kas waar we gingen lunchen.... Maar dit kwam met de verfrissende limonade helemaal goed! Toch had ik ook wel even en duik willen nemen in het water.... Stiekem. Maar voor ik mijn shaping (corrigerende) badpak eenmaal aan heb.... Zijn we weer een uur verder. En (vrij belangrijk): die had ik niet mee ook.

Dus het bleef bij jureren. En dat vond ik erg leuk om te doen. Iedereen nam zijn rol als jurylid erg serieus en we zijn tot een winnaar uitgekomen. Die houd ik nog eventjes geheim.... Maar ik kan je wel vertellen dat er een paar mooie exemplaren tussen de genomineerden zaten:
- de laurierplant

- de gerbera (zelf niet zo'n fan van....)
- de margriet (dacht dat ik die heel stom vond, maar de roze variant en de helemaal witte waren eigenlijk erg leuk)
- de oleander (die dus giftig is, wisten jullie dat?)
- de callistemon (die ik eigenlijk nog nooit gezien had, maar die gelijk mijn favoriet was en in het Nederlands ook wel "lampenpoetser" genoemd wordt.

all pictures: @enstijl

Ik heb dus behoorlijk wat geleerd (echt waar!), heerlijk geluncht op een onwijs toffe locatie en ik mocht na afloop mijn favoriet mee naar huis nemen! Nou: dat was dus een top middag! Dank! En wie er gewonnen heeft? Qua planten? Dat houden jullie van me tegoed....!

Liefs, Sanne

0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Aanbevolen post

By Sidde....

We hebben een nieuwe bank! Eentje die heeel lekker zit en dat is toch altijd een beetje spannend als je iets online koopt!  Maar: we zijn...

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★