Een en al roze....

De kamer van Jip is dus al een hele tijd af. Toen we hoorden dat we een meisje zouden krijgen, toen kon ik los met het kamertje! Ik wilde toen alleen maar roze. Roze behang met flamingo's, roze muren, roze accessoires. Maar je raadt het natuurlijk nu al een beetje: ik wil eigenlijk al wel weer wat anders....! Ze heeft er nog niet eens in geslapen. Ze slaapt nog steeds (ze is al zeven maanden) in het Stokke wiegje bij het voeteneind van ons bed in onze slaapkamer.
Dat voelt wel zo fijn nog. Anders moet ze helemaal een verdieping naar boven slapen en kan ik (ja, dat ben ik die er s'nachts uit moet....) s'nachts naar boven voor elk speentje dat uit bed valt.... Matig zin in. En: ik vind het fijn haar dichtbij me te hebben s'nachts.
Maar goed, gelukkig hebben we de foto's nog en behang is maar behang. Dus dat zou ik ook weer aan kunnen passen.... Het heeft zelfs zo in de Zwanger special van Ouders van Nu gestaan! Dus ik heb er (ook voor Jip) altijd een aandenken aan! 

Ik heb in ieder geval donkerblauwe velourse gordijnen (naam: SANELA) gekocht laatst, bij Ikea. Eigenlijk wilde ik heeeel graag de groene, die zag ik bij Fooddeco thuis (op deze foto zijn ze overigens niet echt goed te zien....):


Maar die hadden ze niet meer. Bij geen 1 filiaal van ikea. En gaan ook uit het assortiment bij ikea. Veel dingen die ik heel mooi vind gaan uit het assortiment bij ikea. Maar dat is een ander verhaal....

De donkerblauwe variant is ook mooi, dus die ging mee naar huis. Net als een zebra print vachtje (nep natuurlijk!!!!). Een eclectisch sfeertje krijgt de kamer zo langzaam maar zeker nu.


Ik vind dat erg tof! En ik zou het behang wel willen vervangen voor dit toffe behang van de kwantum:


Dat met de donker blauwe velourse gordijnen, het zebra vachtje en misschien wel een donkere wand (als ik ga voor het zwart/witte behang dan....), maakt het geheel wel echt anders, maar ik denk ook super tof! 

Dit is me misschien toch wat te zoet en te druk....

Ja, vooral wat te druk denk ik....
Ik ga er eens even goed over nadenken. Wat te doen met dit kamertje....

Wat vinden jullie?

Liefs, Sanne

0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★