Update verbouwen en verhuizen....

Het belangrijkste nu is: we hebben de verhuizing ietsje uitgesteld. Het werd allemaal wel erg krap en stresswerk. Dus we gaan niet deze week verhuizen, maar de week erop, op woensdag de 14e november. Nou: scheelt weer wat dagen. En scheelt vooral wat dagen voor mij in de herrie en verbouw dingen zijn met twee kleine kinderen. Daar zie ik namelijk best een beetje tegenop. Mag je best weten! 

Dit weekend hebben we Jip's kamer afgemaakt en ook gewerkt aan Bo's kamer. Die zijn allebei klaar om ingericht te worden. Bo's nieuwe bed is vandaag binnen gekomen. Dus die moet in elkaar gezet worden. Not it! Yes! Dat doet de man dus.... Want als je het in je blog zegt, dan is het zo!Dit koofje verfden we zelf nog even groen....


En ook het keuken eiland, wat we gekocht hebben bij van Dijk en Co, is binnen.
De vloer was vanochtend nog nat.... Dus het staat op een houten plaat die weer op een stuk stukloper staat.Kijk, zo ziet het eruit....


De schilder aan het werk.


Hele huis staat vol spullen, rommel en werkmateriaal.

Je kan ook weer een nieuwe update bekijken in de vijfde vlog die ik maakte voor Wendy Online. Bekijk hem hier!De betonvloer is nog aan het drogen. Eigenlijk had die maandag droog moeten zijn en beloopbaar. Maar de vloer was gewoon echt nog nat. We kunnen niet heel goed ventileren en er staat geen radiator aan natuurlijk, dus drogen duurt blijkbaar wat langer.We hebben dus een zolder: die is nu af. Met een vlizo trap. Echt onwijs blij mee!De vloer op de eerste verdieping ligt open. 
Want er komen leidingen (aan en afvoer) voor het vrijstaande bad wat op onze slaapkamer komt. Een vrijstaand bad in je slaapkamer. Kan het nog luxer? 
We kozen het LUV vrijstaande bad van Duravit. Een prachtig design bad wat niks meer nodig heeft om een echte eyecatcher in huis te zijn.
Ik houd onwijs van in bad gaan en het is goed voor mijn lijf, zeker met de koude wintermaanden. Dus ik ben echt super blij daarmee!

Maar juist ook omdat de vloer open ligt, hadden we echt niet al morgen kunnen gaan verhuizen.... Als het goed is zit de vloer voor het weekend weer dicht.

Wat denken jullie? Kunnen we er woensdag een beetje ok wonen?

Liefs, Sanne0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Aanbevolen post

By Sidde....

We hebben een nieuwe bank! Eentje die heeel lekker zit en dat is toch altijd een beetje spannend als je iets online koopt!  Maar: we zijn...

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 34 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and little girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★