Update verbouwen en verhuizen....

De muren worden klaar gemaakt voor het betoncire van Stone Age. Daar moet eerst de nodige laag stukwerk op. Dan moeten we voor eind deze week ook maar een lift regelen voor het bad. Dat past niet via het trappengat naar boven namelijk....

Hoop dat het via het raam wel past....

Ik ben steeds bezig met opruimen, want zeker niet alles staat op de plek waar het moet staan. Dus ik open ook ongeveer drie keer per dag de vlizotrap om het een en ander op zolder te zetten.

Maar deze hoek is wel heel gezellig zo:Of niet dan?! Zo ziet het er niet echt uit hoor. Want er wordt nu volledig in deze kamer op dit daybed geleefd ongeveer (gegeten, gedronken, gewerkt en tv gekeken, laatst heb ik er zelfs eventjes geslapen).


Ook de schouw kan ik weer volop stylen....


De katten hebben hun plekje weer een beetje gevonden en zijn ook al een beetje gewend. Zo gewend zelfs dat Moos alweer dacht dat hij al naar buiten mocht. Die glipte weer de deur uit. Aan de voorkant. Dat mag dus echt niet! In ieder geval nu echt nog niet!

Gelukkig kreeg Mari hem te pakken. Maar we moeten nu dus wel steeds heel hysterisch de deur in de gaten houden, zeker met in en uit lopende klusjesmannen. Dat is wel een beetje lastig.


Uiteraard verhuisden de riad deuren met ons mee.


En ik heb zelfs al wat persoonlijke foto's aan de muur gehangen.

Deze week worden ook de muren beneden in de garage dicht gemaakt, als het goed is. En wordt er gewerkt aan de elektra. Als de muren dicht zijn, kan er beneden gestuukt worden! Jeeh!

Ook zijn ze deze week begonnen met de opstand van het dakraam, zodat daarna het dakraam ook geplaatst kan worden. Ik ben zo benieuwd hoeveel licht dit zal binnen laten in de donkere garage. 

We hebben toch besloten de garagedeuren zeker te isoleren, maar ook te gaan voor een extra tussen pui. Het liefst van staal natuurlijk. Wel echt heel mooi!
Zo creëren we dan ook meteen een soort halletje. Voor loopfietsjes, de kinderwagen, dat werk.

Als het goed is kunnen we eind deze week de vloerverwarming beneden aan gaan zetten.... Dat is wel even spannend. Dat mag niet te snel (want kans op scheuren), maar moet ook weer niet te lang duren. Het is wel goed voor het stukwerk als er verwarming is daar. Het is er nu namelijk nogal koud....

Er moet nog heel veel.... Maar ik verheug me op het stuken. Dan is een huis alweer zoveel meer af....

Liefs, Sanne

0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Aanbevolen post

By Sidde....

We hebben een nieuwe bank! Eentje die heeel lekker zit en dat is toch altijd een beetje spannend als je iets online koopt!  Maar: we zijn...

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 33 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and baby girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★