Onrust....


Wat is dit toch?

Hebben we een onwijs mooi huis, toch blijft het knagen om nog rond te kijken! Niet te geloven toch?! We zijn zelfs laatst alweer een pand gaan bezichtigen. Dat was eigenlijk een soortgelijk project als wat we bij ons huidige huis gedaan hebben: een bovenwoning met een garage eronder.


Ik zag ons al helemaal "de garage-fixers" worden! Bij dit pand, nog verder in Haarlem-Noord (wat al minpunt nummer 1 was), was de garage enorm! Wel 300 vierkante meter.
De bovenwoning was erg verouderd en dit zorgde er ook voor dat we ons plannetje (de bovenwoning meteen verkopen, zodat we de garage konden gaan verbouwen) in duigen zagen vallen. Dit zou echt een groot project zijn geweest! En daarbij komt dus ook: we wonen hier natuurlijk pas net.

Ik ben echter altijd op zoek naar uitdagingen en nieuwe projecten en naar kansen. Want als we dit echt konden verbouwen hoe we zouden willen, zou het wel heel tof weer kunnen worden.
Maar goed: dat gaan we dus niet doen!!Maar wat is dat toch? Die niet te stoppen drang om verder te kijken en wat dit betreft nieuwe dingen aan te gaan? Het is zo vermoeiend en geeft ook zoveel energie: verbouwen.
Het is heel dubbel.


Ik kom natuurlijk voor mijn blog in de allermooiste huizen. Dus dan zie je ook zoveel en krijg je zoveel inspiratie. Dat triggert ook enorm om zelf weer te veranderen.


pictures and styling: @enstijl

Ik zal ook nooit niet meer op funda rond kijken, denk ik.
En we blijven dromen, van dingen die we nog meer zouden kunnen creëren.

Hebben jullie mede interieur lovers deze onrust ook?

Of echt helemaal niet?

Ik sprak laatst in ieder geval Annemarie van AAI made with love en ook zij, met ongeveer het mooiste huis van Nederland, heeft deze onrust. Voor veel mensen is het dus toch ook wel herkenbaar.... Hmmzzz.


Liefs, Sanne

0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Aanbevolen post

By Sidde....

We hebben een nieuwe bank! Eentje die heeel lekker zit en dat is toch altijd een beetje spannend als je iets online koopt!  Maar: we zijn...

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

Vakantieplannen?

Who am I? ★

I am Sanne, 34 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and little girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★