Binnenkijken op mijn favoriete plein....

Aan mijn favoriete plein in Haarlem, staat dit geweldige huis. Vaak ben ik er langs gefietst en altijd denk ik: wat een fijne plek om te wonen.

En daar woont Marieke dus met haar gezin! Wat een bofkont! Zelf vindt ze dit ook de leukste plek van Haarlem en sinds augustus 2016 wonen ze hier dus met veel plezier.

Wie?

Marieke (40), Marc (39) en Arne (8) en Nine (5).
Dit mooie portret maakte: Fluitekruidje (dit was eerst de buurvrouw van Marieke) van dochter Nine. 

De verbouwing duurde ongeveer 3,5 maand. Toen zijn ze verhuist en hebben ze op het gemak de tweede etage afgemaakt.

Dit ruime huis heeft een waanzinnig grote woonkamer met grote, open keuken.De items in huis zijn verzameld in de afgelopen jaren en komen overal en nergens vandaan.

Dit stoeltje op de kopse kant vond ze laatst tweedehands. Een goeie score en hij past perfect bij de keuken ook qua kleur.

De nieuwe bank zagen ze in Gent en Marieke was verliefd. Daar hadden ze net niet de juiste maat, dus deze bank van Koozo hebben ze later besteld bij Dotshop in Haarlem. 
Banken zijn lastig! Of ze zijn spuuglelijk of ze zijn mooi, maar zitten voor geen meter. Marieke is het helemaal met me eens en ze is dan ook super blij dat ze deze tegen kwam.
Een wens is nog een openhaard in de woonkamer. En misschien nog wat kleur op de muur? Voor de rest is het af en genieten ze onwijs van dit huis.


Op de eerste verdiepingen zijn de grote slaapkamers van de kinderen, met ensuite deuren ertussen. Vaak logeren ze bij elkaar en is de hele eerste verdieping een waar speelparadijs.De kamer van zoon Arne en dochter Nine grenzen dus aan elkaar.

De hele tweede verdieping is voor Marieke en Marc. De eerst hele hokkerige zolder werd een oase van rust waar ze zich even kunnen terugtrekken na een dag hard werken.


all pictures: @enstijl

Over tien jaar? Dan wonen ze nog steeds hier, heerlijk hier aan het plein: heerlijk groen, geen auto's voor de deur, geen directe overburen.
Over twintig jaar? Dan wellicht wonen ze wel aan een mooie dijk in een oude boerderij....
Maar voor nu zitten ze hier helemaal goed! En komen we ze hopelijk nog wel eens tegen aan het plein voor een wijntje! Gezellig!

Liefs, Sanne0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Aanbevolen post

By Sidde....

We hebben een nieuwe bank! Eentje die heeel lekker zit en dat is toch altijd een beetje spannend als je iets online koopt!  Maar: we zijn...

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

enstijl op homecrusch_

enstijl op homecrusch_
Ik ben ook gastblogger voor: www.homecrusch.nl

Vakantieplannen?

My blog on showhome.nl

My blog on showhome.nl
Very cool: my blog is shown in the list of best blogs on living and interiors on showhome.nl

Who am I? ★

I am Sanne, 34 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and little girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★