Ons nieuwe huis....

Op instagram krijg ik vaak nieuwsgierige berichten over hoe ons nieuwe huis er uit ziet, vandaar deze blogpost. In deze post zal ik wat beelden delen van ons nieuwe huis. Deze foto's heb ik gemaakt toen we voor de tweede keer gingen kijken en alvast wat maten op gingen nemen. Dit deden we omdat we een plan moesten maken, voor de verbouwing. Plannen genoeg.... 
Nu nog aan de slag begin december.... Spannend! Ben heel benieuwd of het daar weer zo wordt zoals ik het in mijn hoofd heb.
We gaan een hele hoop doen. Denk aan: de vloer in de hal gaan we veranderen. We gaan heel veel houtwerk en muren verven. De trappen wil ik laten schilderen.
We gaan een muur weg laten breken. Maar dat is een draagmuur. Dus er moet een draagbalk in. Veel slopen en weer opbouwen....

De badkamer laten we qua indeling zo, maar we gaan beton mortex laten aanbrengen over de tegels heen. De vloer op de begane grond wordt anders. En de vloer op de eerste verdieping gaan we verven. Het is een mooie visgraatvloer, maar veel te rood qua kleur. Dat krijgen we niet opgelost met schuren. Dat hebben we al nagevraagd. Dus: gaan we hem verven.

De keuken wordt ook heel anders. Het is een Siematic keuken, dus in essentie goed. Maar ik vind het zo niet echt mooi. Het werkblad gaan we veranderen, de opstelling ook en de frontjes krijgen een hele andere look.

Ik heb zoveel zin om daar aan de slag te gaan en om eind november de sleutel te krijgen!

Ik houd jullie op de hoogte.

Liefs, Sanne


5 reacties:

 1. Wat een prachtige deuren! Uk zie meer moois inderdaad. Kijk uit naar je voor en na foto's straks! Veel plezier met bedenken van alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben ook net een huis gekocht met een parketvloer die we willen gaan schilderen, heb jij al een idee wat voor een verf je daarvoor gaat gebruiken? En dan ben ik ook wel nieuwsgierig naar de kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog niet precies.... Denk wel dat de vloer eerst door een erkend bedrijf goed geschuurd moet gaan worden. Spannend he? Wij gaan voor een witte vloer!

   Verwijderen

Blog Archive

 

Aanbevolen post

Molitli....

Deze mensen kunnen eigenlijk alles: de mensen van Molitli  creëren hele interieurs en bij ons gingen ze ook aan de slag. In de showroom in ...

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Vakantieplannen?

Who am I? ★

I am Sanne, 34 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and little girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

★