De sleutel....!

Altijd een leuk moment: we hebben de sleutel van ons nieuwe huis! Joepie! We kunnen aan de slag. Bo had het nieuwe huis nog helemaal niet gezien. Dus het eerste wat we deden toen hij uit school kwam, was op naar het nieuwe huis. Om het te laten zien.

En hij vond het erg cool. Maar hij moet straks, na de verbouwing, maar nog eventjes opnieuw komen kijken, want er gaat een hoop veranderen in dit huis.

Zo gaan we de woonkamer groter maken, door de badkamer die beneden zit, weg te halen en een muur weg te slopen. Ook gaan we op de tweede verdieping twee slaapkamers creëren van wat nu de masterbedroom en de kledingkast is.
Daar gaan Bo en Jip slapen.
Er komt een halletje tussen wat Bo's kamer wordt en de badkamer, zodat ik ook 's avonds in bad kan zonder door zijn kamer heen te moeten.

De badkamer wordt anders. De tegels worden geëgaliseerd en daarover heen komt beton mortex van Molitli. Ook op de vloer. In plaats van de glazen ronde douchewand die er nu in zit, komt er een muurtje. Ik ben zo benieuwd hoe dit gaat worden!

De vloer op de begane grond wordt ook beton mortex. Zowel in de hal als de hele woonkamer en keuken.
Dat gaat ook een heel verschil opleveren.

Er komt een nieuwe keuken in. Die hebben we besteld en het wordt onwijs mooi, denk ik!

De houtkachel op de eerste verdieping gaan we vervangen voor een op maat gemaakt mooier exemplaar. En de vloer op de eerste verdieping wordt geverfd.

En zo wordt er heeeel veel geverfd. Het houtwerk en veel muren ook.

Het plan wat we hadden moeten we nu alweer aanpassen. We waren uitgegaan van de maten van de plattegrond van funda, maar in het echt blijken de afmetingen toch wel wat te verschillen daarvan. Erg vervelend.... Dat betekent dat we misschien geen toilet hebben straks beneden.... Maar goed. Daar later meer over. Wij gaan alles nog maar een keer goed berekenen....

Het wordt even onwijs aanpoten de komende twee maanden, voor de klusjesmannen vooral.

Ik ben benieuwd en laat jullie zsm weer wat meer zien!

Liefs, Sanne0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Aanbevolen post

Molitli....

Deze mensen kunnen eigenlijk alles: de mensen van Molitli  creëren hele interieurs en bij ons gingen ze ook aan de slag. In de showroom in ...

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Vakantieplannen?

Who am I? ★

I am Sanne, 34 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and little girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

★