Camping de Wereld.... Vakantie deel 3....

Tussen de camping in Duitsland en Camping de Wereld (waar ik zo echt meer over vertel....) hebben we nog een nachtje in Arnhem gelogeerd in een hotel. Ook wel echt een hele fijne luxe hoor, zo'n nachtje hotel, tussen het kamperen door. Maar de sfeer op een camping is wel echt heel gezellig en leuk voor de kinderen. Dus zochten we het camping leven weer op! En nu op Camping de Wereld. We hebben de Wereld ontdekt!

De mensen hierachter organiseren normaal gesproken festivals, maar door Corona is dat allemaal in de soep gelopen. Ze hebben niet stil gezeten, want hebben deze ontzettend leuke pop up camping opgezet! In Overasselt, vlakbij Nijmegen kun je slapen in verschillende soorten tipi's en er hangt echt een festival sfeertje op het terrein. 


Wij sliepen in tent Porto, een zes persoons tipi tent.
Iedere tent heeft zijn eigen sanitair bij het sanitair gebouw. Een eigen wc die dus nooit bezet is (als je tenminste niet allemaal tegelijk moet uit 1 tent....)! Voor een camping is dit natuurlijk best wel luxe!
Er zijn dagelijks leuke dingen te doen, voor kids en volwassenen. Zo was er een levend stratego spel te doen, waar Mari en Bo aan mee hebben gedaan. En we konden zaterdag een bbq pakket afhalen en mee bbq-en. Dat hebben we uiteindelijk niet gedaan, want de kinderen wilden liever een pannenkoek eten bij restaurant St. Walrick (op de hoek bij de camping), want daar heb je een hele speeltuin ook, dus dat zijn we gaan doen. Maar de sfeer is er erg goed en gezellig op de camping! Wat Bo en Jip ook erg leuk vonden was de uitleentafel. Je begrijpt dat er heel wat mee ging naar de tent om mee te spelen. Jip vond het nog niet zo makkelijk om de geleende lava lamp weer terug te brengen na het lenen.... Maar toch is het gelukt :) 

Ook kun je op de camping in de sauna bij de wagen van Hotspot, een sauna op locatie. En ze bieden massage aan op zaterdagen!

 Een luxe familie camping dus. Hopelijk doen ze dit volgend jaar weer! En anders: probeer nog snel een plekje te bemachtigen op deze toffe festival camping! 

Liefs, Sanne

0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Aanbevolen post

By Sidde....

We hebben een nieuwe bank! Eentje die heeel lekker zit en dat is toch altijd een beetje spannend als je iets online koopt!  Maar: we zijn...

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!

Ik vlog nu ook voor Wendy Online magazine!
Mijn vlogs over interieur en lifestyle.

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner

Shortlist Meet the Blogger Audience Award Beginner
I've made it to the shortlist!

Vakantieplannen?

Who am I? ★

I am Sanne, 34 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and little girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

Blogroll

★