Stylingsessie nummer 1 voor superkeukens....

Ik mocht aan de slag als styliste voor superkeukens. Mensen konden zich aanmelden via de site van superkeukens als ze een superkeukens keuken in huis hadden, maar er niet helemaal uit kwamen met de styling. Veel mensen hebben zich aangemeld en afgelopen vrijdag had ik de eerste styling sessie. Dus ging ik, samen met Marij van Enter my Attic naar Hoogerheide. Dat is echt een eind rijden joh! Maar het was het zeker waard. Riona woont hier met man en kinderen. Ze wonen er nog maar net sinds april 2020. Maar door het hele Corona gebeuren was ze nog niet aan shoppen toegekomen en was de keuken nog erg kaal. 
Marij maakte een DIY (een kastje voor de wijn voor aan de muur) en we gingen met kleur aan de slag.Ik had veel leuke accessoires en gedroogde bloemen gekocht. En zo hebben we de keuken helemaal afgestyled. Het boeket van droogbloemen en fake flowers fleurt de boel meteen onwijs op!

pictures: @enstijl

Riona blij. Haar man ook (waarvan Riona eerst een beetje bang was dat het te veel kleur voor hem zou zijn). Dus iedereen blij! Ik ben benieuwd wie we de volgende keer blij mogen maken!

Liefs, Sanne


0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Aanbevolen post

Molitli....

Deze mensen kunnen eigenlijk alles: de mensen van Molitli  creëren hele interieurs en bij ons gingen ze ook aan de slag. In de showroom in ...

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Vakantieplannen?

Who am I? ★

I am Sanne, 34 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and little girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

★