Beija Flor....

Wij hebben een hele mooie houten vloer in huis. De woonkamer en keuken zijn in 1 ruimte. Dus de houten vloer ligt ook in de keuken. Dit is ook heel prettig en mooi! Maar om het geheel een beetje te breken wilde ik graag een soort mat in de keuken hebben. En ook: dat is dan net wat handiger schoon te maken. Dus bestelde ik deze mat bij Beija Flor. Deze komt uit de RAW collection. Maar ze hebben nog veel meer mooie collecties. De serie met tegeltjes patroon is ook prachtig!





all pictures and styling: @enstijl

Als je een keertje wat morst is het ook zo weer schoon! Ook al is het pasta saus! En ik maak dat nogal eens.... 

En hoe cool is dit als achterwand voor in de keuken?









all pictures and styling: @enstijl

Ik vind dit soort muurstickers (want dat zijn het) zo handig. Je geeft de keuken in een handomdraai een hele andere look en je kan het ook makkelijk weer weg halen. Het effect is heel cool zo, vind ik! Het geeft het geheel een industrieel randje.

We hebben ook nog een designer sheet achter het bed opgehangen. Ook uit de RAW collection komt dit: "designer sheet". Tof om als decoratie te gebruiken, op verschillende plekken in huis. Bijvoorbeeld dus achter het bed, een muurtje in de keuken, als inspiratie muur bij je werkplek? Of zelfs in een kinderkamer?




All pictures and styling: @enstijl 

Daar ben ik qua styling nog wel even zoet mee!

Liefs, Sanne






0 reacties:

Een reactie posten

Blog Archive

 

Aanbevolen post

Molitli....

Deze mensen kunnen eigenlijk alles: de mensen van Molitli  creëren hele interieurs en bij ons gingen ze ook aan de slag. In de showroom in ...

Tip van Jip. On my other instagram feed tip_van_jip I share all kinds of tips with you about kids.

Vakantieplannen?

Who am I? ★

I am Sanne, 34 years old and I live in Haarlem (the Netherlands) with my husband, little boy Bo and little girl Jip. I get inspired by interiors and little details and want to share this with all who will read it....
I hope you get inspired by this blog too....
For more: check @enstijl on instagram.

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *

★